Samenwerking Dierenarts Wenters

Samenwerking met Dierenartspraktijk Wenters

Sinds een aantal jaren werken wij samen met Dierenartspraktijk Wenters. Ron Jansen en zijn team zijn inmiddels bekende gezichten bij ons. Elke woensdag en donderdagmiddag  van 15.00 – 16.00 uur zijn zij bij ons te vinden met hun eigen spreekuur. Hier kunt u terecht voor kleine medische handelingen, controles, inentingen, ontwormen en voor al uw vragen omtrent uw huisdier.

Om alle afspraken zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u vooraf  een afspraak te maken met 

praktijk Wenters: 0543-533615 zodat niemand voor verrassingen komt te staan. 


Enting overbodig? 

De meeste mensen geven hun hond nog elk jaar een inenting tegen hondenziektes. Dat is natuurlijk ook helemaal goed, want we willen natuurlijk niet dat je hond ziek wordt! Maar soms is het niet nodig om de gehele enting te geven, aangezien je hond nog genoeg afweerstoffen kan hebben voor een bepaalde ziekte en zo enten overbodig is voor die ziekte!


Titteren

Misschien is titteren dan een oplossing! Titteren is het bepalen van de 'titer van anti-stoffen in het bloed'. Op die manier is het eenvoudig te zien waar de hond nog genoeg afweer voor heeft en dus daarvoor niet geent hoeft te worden.

Ook voor titteren kunt u bij Dierenartspraktijk Wenters terecht.

Voor meer informatie en / of een afspraak maken voor het spreekuur bij De Voerboer, kunt u het beste naar de praktijk bellen: 0543-533615.

arrow_drop_up arrow_drop_down