Page content

article content

Heite bliksem

Door ons werk ontmoeten wij heel veel mensen. Dat vinden we toch stiekem wel het mooiste; het contact met de klanten! De één komt voor een klein zakje, de andere voor een grote bestelling. Het heeft bij ons geen onderscheid. Elke klant is ons even lief!

Maar wat echt waardevol is, zijn de gesprekken. Het gaat allang niet meer alleen om het voer of de dieren. Inmiddels kennen we onze klanten zo goed dat het ook vaak over persoonlijke dingen gaat. En dat is een voorrecht. Dat je als ondernemer meegenomen wordt in het leven van je klant.

Bij het bezorgen is dat al niet minder. Als de mensen thuis zijn wordt er altijd wel wat aangeboden. Een kop koffie, flesje water en kom je tussen de middag kun je zo aanschuiven als het moet. Zo ook die ene keer. Een bestelling weg brengen in Ruurlo bij oudere mensen op leeftijd die buitenaf woonden. Prachtige plek en op een mooie nazomerse dag even koffie in de tuin drinken, en een praatje maken. In het weiland staan prachtig mooie appelbomen met hele grote zoete appels! ??? Gauw is het gesprek natuurlijk al daarover, en wat je ervan kan maken. Van appeltaart tot appelmoes en “ Heit’n Bliksem”. Alles komt aan bod. En vooral de “Heit’n Bliksem” en dat wij dat zo lekker vinden.

Een paar weken later komt het echtpaar bij ons aanrijden. Een hele onderneming op die leeftijd van Ruurlo naar Aalten! Ze komen binnen met een emmer, tot de rand toe gevuld met die heerlijke zoete appels van die ene appelboom uit het weiland. “ Hier mien jong…appels veur de heit’n bliksem”! Soms zijn geluksmomentjes niet zo heel moeilijk…??

Comment Section

0 reacties op “Heite bliksem

Plaats een reactie


*


  • Geen categorieën
background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website