Page content

article content

Het meisje van de snoepwinkel

Een poos terug liep ik in ons mooie dorp even te winkelen. Nietsvermoedend groet ik een plaatsgenoot en stop even voor een gezellig praatje. Voor mij liep een mevrouw met een hond… Zoals jullie weten hebben die altijd mijn aandacht, maar ik had nu even niet goed opgelet.

Natuurlijk…

De hond hoort mijn stem en draait zich abrupt om en wil niet meer verder lopen.. Het baasje had mij niet gezien en wist niet wat er aan de hand was. Eindelijk had het baasje het door en riep: “Natuurlijk! Het meisje van de snoepwinkel!”

Glimlach

Het is inderdaad een enorme snoepwinkel bij ons voor de honden. Maar wat nog mooier is: Heel lang geleden hadden mij ouders een Jaminwinkel in Aalten. Veel mensen kennen mij als ‘het meisje van de snoepwinkel!’ De opmerking bracht mij even terug naar mijn kindertijd en hoe bijzonder is het dan dat je zelfs na 44 jaar nog steeds ‘het meisje van de snoepwinkel bent’. Met een hele grote glimlach liep ik door en mijn dag kon niet meer stuk!

Comment Section

0 reacties op “Het meisje van de snoepwinkel

Plaats een reactie


*


  • Geen categorieën
background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website