De Voerboer

'De gezondheid van uw dier begint met een eerlijk advies!'

De Voerboer

'De gezondheid van uw dier begint met een eerlijk advies!'

Ons doel: het welzijn van uw dier!

Zoals eerder gezegd is een goed advies het begin van een gezond dier! Daarom hebben wij ook alleen maar gekozen voor diervoeders die het welzijn van de dieren verhogen. Daarom liggen ook niet alle merken bij ons in de winkel om de simpele redenen dat we daar niet achter kunnen staan.  Bij goede voeding hoort een goed advies! En dat mag je van ons verwachten. Door onze jarenlange ervaring weten we welke producten we moeten adviseren om bepaalde klachten bij uw dier op te lossen. Die kennis en inzichten zijn iets waar u bij ons op kunt vertrouwen. Met in ons achterhoofd dat ene doel wat wij voorop stellen boven alles, ons doel: het welzijn van uw dier!

Ons team

Gerben

De enige echte Voerboer!

Monique

Ondersteuning Voerboer Gerben

Hans

Bezorging

Arie

Heftruck baas

Willem

Opperchef

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Heel goed ...

Word altijd vriendelijk geholpen en ontzettend goed advies als ik vragen heb.

Karin ten Brinke

 • Eerlijk advies 

  Jaren geleden leerde ik Monique en Gerben kennen doordat ik een paard over moest zetten op Havens brok. De Voerboer verkocht dat. Op een dag bleek één van onze honden een huidreactie te hebben. Samen met Monique hebben we een zoektocht ingezet naar het juiste voer.


   Monique weet daar ontzettend veel van. Zo weet ze exact welke stoffen/ingrediënten er in welk voer zitten, en bij welke stoffen dieren de meeste kans hebben op het ontwikkelen van een allergie. Maar ook wanneer welk verschijnsel, bij welke stof zou kunnen passen. Ze nemen alle tijd voor hun klanten. Maken elk contact persoonlijk en zijn oprecht geïnteresseerd in mens en dier. 

   

  Dit jaar kregen we te makenn met een ziek paard. Gerben en Monique hebben hier enorm in mee gedacht. Het beestje hoeste ontzettend veel, We hadden longonderzoeken laten doen, maar er kwam maar geen oorzaak uit. De kwaal werd bestreden, maar de oorzaak was niet helder. Gerben en Monique dachten elke keer mee en appten zelfs hoe het ging. Ze dachten dat het wellicht een voedselintolerantie kon zijn. Er werd een geweldig kundige vrouw, Debby van Bruggen, bij mijn paard gehaald. 


  Op haar advies zijn we een andere muesli gaan voeren, Inmiddels ken ik mijn paard niet weer terug. We hebben meerdere paarden en honden en zijn enorm blij met zulke kundige adviseurs en fijne mensen.


  Ik zou Gerben en Monique omschrijven als heel nuchtere, sociale, 'doe maar normaal dan doe je al gek genoeg' mensen met ontzettend veel passie voor hun werk 

  Linda Roes-Visser

 • arrow_drop_up arrow_drop_down