Page content

article content

Uit de praktijk – BOES

Uit de praktijk – BOES

Maak kennis met Boes.🐾 Een heerlijke en eerlijke mooie Duitse Herder. Zo een die je compleet inpalmt als hij binnen komt, en mijn opvoedkundige regels met betrekking tot honden, direct laat vergeten.
Als je tegen hem praat, dan kijkt hij je met grote ogen aan, en draait hij zijn kop een beetje schuin, waarmee hij laat merken dat hij volledig begrijpt wat ik zeg. Althans dat denk ik dan.. Boes heeft natuurlijk allang begrepen dat ik elke keer als een blok voor hem val, en door zijn hoofd dan te draaien, hij de kans vergroot nog meer koekjes te krijgen. U mag zelf invullen wat de uitkomst zal zijn.. 😊.

Boes is heel gevoelig, en de overstap naar Lime Tree Brox wilden we dan ook goed begeleiden. Stap voor stap, zodat de overschakeling geen klachten zouden geven. Alles keurig doorgesproken met het lieve baasje van Boes, en ik weet dat ze dit met uiterste zorgvuldigheid zou gaan doen.
Ware het niet dat Boes daar anders over dacht. 🙈🙈🙈

In alle haast werd bij thuiskomst de zak met Lime Tree Brox op de grond in de schuur gelegd. Verder niet meer over nagedacht, dat komt later wel weer.
Totdat “ iets” in de schuur haar aandacht trok. Boes. Bij de zak met heerlijke brokken. En waarom zou je toch moeilijk doen als het makkelijk kan dacht Boes. Niks voorzichtig overstappen, gewoon lekker alvast aan beginnen. En beginnen met kleine beetjes brokken, heeft Boes ook niet begrepen. Hup, zak los scheuren en beginnen maar! En Boes? Die heeft nergens last van gehad..

Comment Section

0 reacties op “Uit de praktijk – BOES

Plaats een reactie


*


  • Geen categorieën
background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website