Ontdek onze winkel

Diervoeders voor groot en klein

Compleet assortiment voor grote en kleine dieren

In onze winkel verkopen wij allerlei diervoeding en aanverwante artikelen. Voeding in grote en in kleine verpakkingen zodat zowel de kleinverbruiker als de grootverbruiker bij ons terecht kan. Ons assortiment bestaat uit voornamelijk natuurlijke voeding voor honden, katten, paarden, konijnen en cavia’s , pluimvee, (water)vogels en overige boerderijdieren zoals geiten, schapen, varkens en koeien. Daarnaast hebben wij verschillende aanverwante artikelen in ons assortiment zoals diverse stalstrooisels, likstenen en een groot assortiment natuurlijke ondersteuning zoals supplementen en homeopatische druppels.


Oog op welzijn

Wij richten ons op het welzijn van uw dier. Dat houdt in dat ook niet alle merken / producten in onze winkel liggen, maar alleen diegene waar wij volledig achter kunnen staan. Op die manier kunnen wij garanderen dat wat uw keus ook is, deze goed is voor uw dier.

Openingstijden

Onze winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend volgens de volgende openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Zaterdag 09.00 – 15.00 uur

Bezorgservice

Bent u niet in de gelegenheid om in de winkel langs te komen dan kunt u ook gebruik maken van onze eigen bezorgdienst volgens onze bezorgservice. 

arrow_drop_up arrow_drop_down